Y yigitdeniz Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 127 Yer Suudi Arabistan/Hicaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarım kastığı için BlueStacks 3 kurdum ama Clash of Clans yok. Google Play güncellenmiyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Arkadaşlar bilgisayarım kastığı için BlueStacks 3 kurdum ama Clash of Clans yok. Google Play güncellenmiyor. Ne yapacağım?
JAINEX Picopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Apk olarak kurmayı denedin mi?
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 3 Eylül 2022 #3 yigitdeniz dedi: Arkadaşlar bilgisayarım kastığı için BlueStacks 3 kurdum ama Clash of Clans yok. Google Play güncellenmiyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir.
yigitdeniz dedi: Arkadaşlar bilgisayarım kastığı için BlueStacks 3 kurdum ama Clash of Clans yok. Google Play güncellenmiyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir.
Y yigitdeniz Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 127 Yer Suudi Arabistan/Hicaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 XxX_KEBABTRG_XxX dedi: APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. JAINEX dedi: APK olarak kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. XxX_KEBABTRG_XxX dedi: APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 3 Eylül 2022
XxX_KEBABTRG_XxX dedi: APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. JAINEX dedi: APK olarak kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi deniyorum. XxX_KEBABTRG_XxX dedi: APK olarak kurun BS3 desteği kesilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı.