Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #11 Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM varsa hiç kurma.
Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM varsa hiç kurma.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 26 Mart 2022 #12 Hüseyin42 dedi: 4 GB RAM varsa hiç kurma. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon oyunlarını bilgisayardan oynamak istiyorum da başka bir yolu yok mudur?
Hüseyin42 dedi: 4 GB RAM varsa hiç kurma. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon oyunlarını bilgisayardan oynamak istiyorum da başka bir yolu yok mudur?
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.720 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #13 Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... En az 2 GB ile çalışır ama geriye kalan 2 GB RAM ile sistem kasılabilir.
Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... En az 2 GB ile çalışır ama geriye kalan 2 GB RAM ile sistem kasılabilir.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.033 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 1 Nisan 2022 #14 Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... 5 kur.
Agresifrhyme dedi: Hocam benim bilgisayarımda 4 GB RAM varda sizce 4 mü kurmalıyım 5 mi? Bir de 4 ve 5 arasında oyun farkı var mı birinde olan oyun diğerinde de var mı? Genişletmek için tıkla... 5 kur.