V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar PUBG MOBILE Lite'ı Bluestacks 4 emülatörüne yükledim her şey iyi güzel fakat tuş ayarlarını yapamadım, fotoğraf atarak veya yazarak anlatabilir misiniz?
Arkadaşlar PUBG MOBILE Lite'ı Bluestacks 4 emülatörüne yükledim her şey iyi güzel fakat tuş ayarlarını yapamadım, fotoğraf atarak veya yazarak anlatabilir misiniz?
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 17 Ocak 2019 #2 Orijinal emülatör var neden Bluestacks'e yükledin ki?
elprus Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 372 Çözümler 2 17 Ocak 2019 #3 Bu siteden orijinal emülatörü yükle. Tencent Gaming Buddy - Tencent's Best-ever Emulator for PUBG Mobile Daha sonra Install PUBG Mobile LITE in Tencent Gaming Buddy Official Emulator - Chennaigeekz bu sitedeki adımları uygula ve MOBILE LITE yüklenmiş olacaktır. Yükledikten sonra; Buraya tıklayıp bastıktan sonra ekranda harfler çıkacaktır. Harflere dokun ve tuş gir. Son düzenleme: 17 Ocak 2019
Bu siteden orijinal emülatörü yükle. Tencent Gaming Buddy - Tencent's Best-ever Emulator for PUBG Mobile Daha sonra Install PUBG Mobile LITE in Tencent Gaming Buddy Official Emulator - Chennaigeekz bu sitedeki adımları uygula ve MOBILE LITE yüklenmiş olacaktır. Yükledikten sonra; Buraya tıklayıp bastıktan sonra ekranda harfler çıkacaktır. Harflere dokun ve tuş gir.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Ocak 2019 #4 Orijinal emülatörde cihazınız çok iyi PUBG mobile oynayın diyordu açılmıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2019
elprus Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 372 Çözümler 2 17 Ocak 2019 #5 volkan12q dedi: Orjinal emülatörde cihazınız çok iyi pubg mobile oynayın diyodu açılmıyodu. Genişletmek için tıkla... Anladım. PUBG MOBILE ayarları düşürün belki rahat oynarsınız. Eğer FPS sorununuz varsa.
volkan12q dedi: Orjinal emülatörde cihazınız çok iyi pubg mobile oynayın diyodu açılmıyodu. Genişletmek için tıkla... Anladım. PUBG MOBILE ayarları düşürün belki rahat oynarsınız. Eğer FPS sorununuz varsa.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Ocak 2019 #6 elprus dedi: Anladım. PUBG MOBILE ayarları düşürün belki rahat oynarsınız. Eğer FPS sorununuz varsa. Genişletmek için tıkla... Yok zaten her şey en düşükte. Ama kasıyor. Başka emülatör deniyeceğim o zaman.
elprus dedi: Anladım. PUBG MOBILE ayarları düşürün belki rahat oynarsınız. Eğer FPS sorununuz varsa. Genişletmek için tıkla... Yok zaten her şey en düşükte. Ama kasıyor. Başka emülatör deniyeceğim o zaman.