BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 bluestacks.exe'yi açtığımda yükleme ekranı geliyor. Beni uygulamaların olduğu ekrana atıyor. Ardından orada donup kapanıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
bluestacks.exe'yi açtığımda yükleme ekranı geliyor. Beni uygulamaların olduğu ekrana atıyor. Ardından orada donup kapanıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
NIKOTIN9 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 BlueStacks son güncellemeden sonra kafamı çok karıştırdı. Ben de LDPlayer yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 NIKOTIN9 dedi: BlueStacks son güncellemeden sonra kafamı çok karıştırdı ben de LDPlayer yükledim. Genişletmek için tıkla... Yok ilk indirdiğimde bir şey yoktu sonradan oldu. BlueStacks iyi gibi. Artı 0 Eksi
NIKOTIN9 dedi: BlueStacks son güncellemeden sonra kafamı çok karıştırdı ben de LDPlayer yükledim. Genişletmek için tıkla... Yok ilk indirdiğimde bir şey yoktu sonradan oldu. BlueStacks iyi gibi.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 BlueAim dedi: Yok ilk indirdiğimde bir şey yoktu sonradan oldu. BlueStacks iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar BlueStacks 5 indirdim düzeldi bende. Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Yok ilk indirdiğimde bir şey yoktu sonradan oldu. BlueStacks iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar BlueStacks 5 indirdim düzeldi bende.
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Arkadaşlar silip yükledim yine düzelmedi sonra GameLoop'u indirdim. Artı 0 Eksi