ysf.eks Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Yeni BlueStacks 5'i indirdim ama kurulumdan sonra motor başlatılıyor diyor, sonuna kadar doluyor ama orada yazılar geçmeye devam ediyor ve açılmıyor. BlueStacks 4'te böyle bir sorun olmuyor ama BlueStacks 5'te daha az RAM vs. varmış.
Yeni BlueStacks 5'i indirdim ama kurulumdan sonra motor başlatılıyor diyor, sonuna kadar doluyor ama orada yazılar geçmeye devam ediyor ve açılmıyor. BlueStacks 4'te böyle bir sorun olmuyor ama BlueStacks 5'te daha az RAM vs. varmış.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 10 Temmuz 2021 #11 4 kullanmaya devam et. Artı 0 Eksi
KS KS ysf.eks Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #12 287885 dedi: BIOS'tan grafik sanallaştırıcısını açtınızmı. Genişletmek için tıkla... Açtım. Uçan adanalı dedi: Bu sistemle bluestacks 5 i açamazsınız Genişletmek için tıkla... DarkLife dedi: Bu sistem ile BlueStacks 5 açılmaz açılsa bile rahat kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Uçan adanalı dedi: Bu sistemle bluestacks 5 i açamazsınız Genişletmek için tıkla... Ama Bluestack 5, Bluestack 4'ten daha az ram kullanıyormuş. Ben neden 4'ü açıyorum 5'i açamıyorum Artı 0 Eksi
287885 dedi: BIOS'tan grafik sanallaştırıcısını açtınızmı. Genişletmek için tıkla... Açtım. Uçan adanalı dedi: Bu sistemle bluestacks 5 i açamazsınız Genişletmek için tıkla... DarkLife dedi: Bu sistem ile BlueStacks 5 açılmaz açılsa bile rahat kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Uçan adanalı dedi: Bu sistemle bluestacks 5 i açamazsınız Genişletmek için tıkla... Ama Bluestack 5, Bluestack 4'ten daha az ram kullanıyormuş. Ben neden 4'ü açıyorum 5'i açamıyorum
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 10 Temmuz 2021 #13 ysf.eks dedi: Açtım. Ama BlueStacks 5, BlueStacks 4'ten daha az RAM kullanıyormuş. Ben neden 4'ü açıyorum 5'i açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama bozuk olabilir ya da ayarları yüksek ayarlarda kalmıştır bilemiyorum. Artı 0 Eksi
ysf.eks dedi: Açtım. Ama BlueStacks 5, BlueStacks 4'ten daha az RAM kullanıyormuş. Ben neden 4'ü açıyorum 5'i açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama bozuk olabilir ya da ayarları yüksek ayarlarda kalmıştır bilemiyorum.