M MdtFyc Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 BlueStacks indirdim Ark oynamak için fakay oyun giriş ekranında takılı kalıp duruyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. 4 GB RAM verdim BlueStacks'e yine de açılmadı. Bir çözümü varsa yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
BlueStacks indirdim Ark oynamak için fakay oyun giriş ekranında takılı kalıp duruyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. 4 GB RAM verdim BlueStacks'e yine de açılmadı. Bir çözümü varsa yardım eder misiniz?
YmnSkbN Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #2 Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS M MdtFyc Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #3 YmnSkbN dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayağı araştırdım emulatör Ark imkansız gibi bakanda olmadı buraya olsa belki. Artı 0 Eksi
YmnSkbN dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayağı araştırdım emulatör Ark imkansız gibi bakanda olmadı buraya olsa belki.