Q queen of dalin Yoctopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Eylül 2021 #1 Merhaba, BlueStacks'i açıyorum, mavi ekranda kalıyor ve yüklediğim şeyleri açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu arada kullandığım sürüm BlueStacks 5 beta.
Merhaba, BlueStacks'i açıyorum, mavi ekranda kalıyor ve yüklediğim şeyleri açamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu arada kullandığım sürüm BlueStacks 5 beta.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Eylül 2021 #2 BlueStacks ayarlarına girebiliyor musunuz?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 14 Eylül 2021 #3 BlueStacks 4 kullanın. BlueStacks 5 daha beta olduğu için böyle sorunlar yaşamanız normal.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Eylül 2021 #4 Efe Genç dedi: BlueStacks ayarlarına girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorsanız görüntü biçimini değiştirin (DirectX ve OpenGL olandan bahsediyorum)
Efe Genç dedi: BlueStacks ayarlarına girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorsanız görüntü biçimini değiştirin (DirectX ve OpenGL olandan bahsediyorum)
H Hyakutake_GC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.359 Çözümler 1 14 Eylül 2021 #5 BlueStacks yazılımında optimizasyon sıkıntısı olduğunu hatırlıyorum (sistem performanslı olsa da hakkını veremiyordu). MEMU kullanın (sanallaştırmayı açın).
BlueStacks yazılımında optimizasyon sıkıntısı olduğunu hatırlıyorum (sistem performanslı olsa da hakkını veremiyordu). MEMU kullanın (sanallaştırmayı açın).