taxszd Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer 26.357896, 127.783809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11.
Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11.
Çözüm B B Bruhboy666 25 Şubat 2023 taxszd dedi: Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi?
taxszd dedi: Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi?
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 taxszd dedi: Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi? Artı 1 Eksi Çözüm
taxszd dedi: Merhaba BlueStacks 5 tam ekran yapınca ekran tamamen siyah oluyor, tam ekrandan çıkınca düzeliyor. Yardım eder misiniz? İşletim sistemim: Windows 11. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi?
KS KS taxszd Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer 26.357896, 127.783809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 Bruhboy666 dedi: BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel fakat BlueStacks 4 ile denemedim. Artı 0 Eksi
Bruhboy666 dedi: BlueStacks 4 ile denediniz mi, driverlar güncel mi? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel fakat BlueStacks 4 ile denemedim.
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 taxszd dedi: Driverlar güncel fakat BlueStacks 4 ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin. Artı 1 Eksi
taxszd dedi: Driverlar güncel fakat BlueStacks 4 ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin.
KS KS taxszd Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer 26.357896, 127.783809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 Bruhboy666 dedi: Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip paylaşırım. (Ekran kartım harici ve GTX 1650) Bruhboy666 dedi: Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile deneyince oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Bruhboy666 dedi: Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyip paylaşırım. (Ekran kartım harici ve GTX 1650) Bruhboy666 dedi: Deneyip sonucu paylaşır mısınız? Ek olarak dahili ekran kartı varsa harici kart ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... BlueStacks 4 ile deneyince oldu çok teşekkür ederim.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 1 Nisan 2024 #6 Merhaba konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba konu eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et