Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #1 Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Temmuz 2022 #2 Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Bluestacks eşşek ölüsü gibi yük bindiriyor bence Gameloop.
Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Bluestacks eşşek ölüsü gibi yük bindiriyor bence Gameloop.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 GameLoop'un optimizasyonu daha iyi
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... GameLoop son sürümü bilmiyorum pek fakat, bana kalırsa BlueStacks 5 gayet stabil ve optimize bir emulator. Bruhboy666 dedi: GameLoop son sürümü bilmiyorum pek fakat, bana kalırsa BlueStacks 5 gayet stabil ve optimize bir emulator. Genişletmek için tıkla... Tabii uğraşmak istemem derseniz Android X86 kurun hocam bfaam dedi: GameLoop'un optimizasyonu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam en son GameLoop kullandığımda Play Store ile ilgili sorun yaşamıştım diye hatırlıyorum sistemim 8 GB RAM 10. nesil i5 var BlueStacks hiç kastırmadan kullanabiliyorum üstüne açılış 3 - 4 sn sürüyor.
Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... GameLoop son sürümü bilmiyorum pek fakat, bana kalırsa BlueStacks 5 gayet stabil ve optimize bir emulator. Bruhboy666 dedi: GameLoop son sürümü bilmiyorum pek fakat, bana kalırsa BlueStacks 5 gayet stabil ve optimize bir emulator. Genişletmek için tıkla... Tabii uğraşmak istemem derseniz Android X86 kurun hocam bfaam dedi: GameLoop'un optimizasyonu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam en son GameLoop kullandığımda Play Store ile ilgili sorun yaşamıştım diye hatırlıyorum sistemim 8 GB RAM 10. nesil i5 var BlueStacks hiç kastırmadan kullanabiliyorum üstüne açılış 3 - 4 sn sürüyor.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir emin olalım da.
Moltreach dedi: Güncel olarak hangisi daha iyidir? Sistemi yazıyorum sıkıntı çıkartmaz sanırım ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir emin olalım da.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #6 bfaam dedi: Sistem nedir emin olalım da. Genişletmek için tıkla... Yazmıştım da girilmemiş sanırım oraya, Sistem: RX 6400. Intel i5 3570S. 10GB RAM.
bfaam dedi: Sistem nedir emin olalım da. Genişletmek için tıkla... Yazmıştım da girilmemiş sanırım oraya, Sistem: RX 6400. Intel i5 3570S. 10GB RAM.
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #7 Moltreach dedi: Yazmıştım da girilmemiş sanırım oraya, Sistem: RX 6400. Intel i5 3570S. 10GB RAM. Genişletmek için tıkla... İkisinde de problem yaşamazsınız hocam.
Moltreach dedi: Yazmıştım da girilmemiş sanırım oraya, Sistem: RX 6400. Intel i5 3570S. 10GB RAM. Genişletmek için tıkla... İkisinde de problem yaşamazsınız hocam.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #8 Bruhboy666 dedi: İkisinde de problem yaşamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi.
Bruhboy666 dedi: İkisinde de problem yaşamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #9 Bruhboy666 dedi: İkisinde de problem yaşamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman BlueStacks 5 yüklerim muhtemelen GameLoop açıkken arkada çalışan Japonca yazılı programlarla uğraşmak istemiyorum.
Bruhboy666 dedi: İkisinde de problem yaşamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman BlueStacks 5 yüklerim muhtemelen GameLoop açıkken arkada çalışan Japonca yazılı programlarla uğraşmak istemiyorum.