lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 BlueStacks 5'den pixel gun 3D diye bir oyun oynuyorum. Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
BlueStacks 5'den pixel gun 3D diye bir oyun oynuyorum. Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Nasıl düzelteceğim?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 2 Nisan 2022 #2 F1 tuşuna basıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS lordhan Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #3 467838 dedi: F1 tuşuna basıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim mouse birkaç saniyeliğine dönüyor, ardından tekrar takılıyor dönmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
467838 dedi: F1 tuşuna basıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim mouse birkaç saniyeliğine dönüyor, ardından tekrar takılıyor dönmüyor.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Ağustos 2022 #4 lordhan dedi: Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bu sorunu BlueStacks'te PUBG oynarken yaşıyorum. Çözdünüz mü sorunu? just chillin dedi: Ben de bu sorunu BlueStacks'te PUBG oynarken yaşıyorum. Çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Edit* fare imleci açıkken deneyince düzeldi. lordhan dedi: Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Siz de öyle deneyin bi' isterseniz. Son düzenleme: 18 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
lordhan dedi: Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bu sorunu BlueStacks'te PUBG oynarken yaşıyorum. Çözdünüz mü sorunu? just chillin dedi: Ben de bu sorunu BlueStacks'te PUBG oynarken yaşıyorum. Çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Edit* fare imleci açıkken deneyince düzeldi. lordhan dedi: Oynarken mouse dönmüyor, etrafıma bakamıyorum. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Siz de öyle deneyin bi' isterseniz.