M MUSTAFA625 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar "Bluestakcs" Programı geçen gün tıklayıp açmaya çalıştığım'da açılmadı. bende tekrar kurmak için sildim, Sildikten sonra kurmaya çalıştığım zaman bu yükleme ekranı geliyor, ve kapanıyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar "Bluestakcs" Programı geçen gün tıklayıp açmaya çalıştığım'da açılmadı. bende tekrar kurmak için sildim, Sildikten sonra kurmaya çalıştığım zaman bu yükleme ekranı geliyor, ve kapanıyor yardımcı olur musunuz?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 10 Mayıs 2020 #2 Yönetici olarak açmayı denediniz mi? Harici olarak Nox Player da önerimdir. Artı 0 Eksi
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 10 Mayıs 2020 #3 Nox Player öneririm. İşlemciniz Virtualization Technology özelliğini destekliyor ise açarsanız çok iyi performans veriyor. Artı 0 Eksi
Nox Player öneririm. İşlemciniz Virtualization Technology özelliğini destekliyor ise açarsanız çok iyi performans veriyor.
KS KS M MUSTAFA625 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #4 Linux Oyunda dedi: Yönetici olarak açmayı denediniz mi? Harici olarak Nox Player da önerimdir. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sonuç yine aynı. BattalGazininTorunuVanku dedi: Nox Player öneririm. İşlemciniz Virtualization Technology özelliğini destekliyor ise açarsanız çok iyi performans veriyor. Eki Görüntüle 558893 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bluestacksi seviyorum yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Yönetici olarak açmayı denediniz mi? Harici olarak Nox Player da önerimdir. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam sonuç yine aynı. BattalGazininTorunuVanku dedi: Nox Player öneririm. İşlemciniz Virtualization Technology özelliğini destekliyor ise açarsanız çok iyi performans veriyor. Eki Görüntüle 558893 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bluestacksi seviyorum yine de teşekkür ederim