DwAyraenn Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Merhaba, BlueStacks X kullanırken App Player'i açıyorum ve oyunu yüklüyorum, ancak açmaya çalıştığımda anında kapanıyor. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim? Bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba, BlueStacks X kullanırken App Player'i açıyorum ve oyunu yüklüyorum, ancak açmaya çalıştığımda anında kapanıyor. Bunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim? Bilen varsa yazabilir mi?
Çözüm strx1vc 11 Haziran 2023 Multi-Instance Manager yardımıyla farklı bir Android sürümünde çalıştırmayı deneyin. Buradan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
Multi-Instance Manager yardımıyla farklı bir Android sürümünde çalıştırmayı deneyin. Buradan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 Kaç GB RAM var. Artı 0 Eksi
KS KS DwAyraenn Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Jeagerjaquezz dedi: Kaç GB RAM var. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var hocam. Artı 0 Eksi
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #4 Genelllikle RAM yüzünden açmaz sistem özelliklerini söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
FlayZ Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 Benim de Açmıyordu Pencereden Silip Kapatıp Açtığıımda Çalıştı Ama Bazı Oyunlar Yine Çalışmadı Deneyin belki Çalışır. Artı 0 Eksi
Benim de Açmıyordu Pencereden Silip Kapatıp Açtığıımda Çalıştı Ama Bazı Oyunlar Yine Çalışmadı Deneyin belki Çalışır.
KS KS DwAyraenn Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #6 Jeagerjaquezz dedi: Genelllikle RAM yüzünden açmaz sistem özelliklerini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İşlemci : 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11600H @ 2.90GHz GeForce RTX 3050 Ti Excalibur G770 Leptop. FlayZ dedi: Benim de Açmıyordu Pencereden Silip Kapatıp Açtığıımda Çalıştı Ama Bazı Oyunlar Yine Çalışmadı Deneyin belki Çalışır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam, anlamadığım bir şekilde yönetici olarak çalıştırdığımda yine olmuyor sistemimde bir problem olduğunuda düşünmüyorum. Son düzenleme: 25 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Jeagerjaquezz dedi: Genelllikle RAM yüzünden açmaz sistem özelliklerini söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İşlemci : 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11600H @ 2.90GHz GeForce RTX 3050 Ti Excalibur G770 Leptop. FlayZ dedi: Benim de Açmıyordu Pencereden Silip Kapatıp Açtığıımda Çalıştı Ama Bazı Oyunlar Yine Çalışmadı Deneyin belki Çalışır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam, anlamadığım bir şekilde yönetici olarak çalıştırdığımda yine olmuyor sistemimde bir problem olduğunuda düşünmüyorum.
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #7 Ayarlardan kaç gb ram harcayacağını ayarladın mı Artı 0 Eksi
KS KS DwAyraenn Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #8 Jeagerjaquezz dedi: Ayarlardan kaç GB RAM harcayacağını ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Açıldı dostum gerek kalmadı yine de sağ ol. Artı 0 Eksi
Jeagerjaquezz dedi: Ayarlardan kaç GB RAM harcayacağını ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Açıldı dostum gerek kalmadı yine de sağ ol.
strx1vc Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 96 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #9 Multi-Instance Manager yardımıyla farklı bir Android sürümünde çalıştırmayı deneyin. Buradan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Multi-Instance Manager yardımıyla farklı bir Android sürümünde çalıştırmayı deneyin. Buradan nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.