BlueStacks aracılığıyla virüs açma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ben Bluestacks sanal makine olduğunu bilmiyordum. Zaten virsualbox üzerinden yapmanızı tavsiye etmiştim. Bu insanlar sanal makine ile çalıştırıyor. Bu insanlara neden bulaşmıyor?

Evet, arkadaşın dediği gibi. Sanal makineler sadece bulunan sanal disklerde depolanır. Bu diskleri bilgisayarınız açamaz/uygulayamaz.

Evet, arkadaşın dediği gibi. Sanal makineler sadece bulunan sanal disklerde depolanır. Bu diskleri bilgisayarınız açamaz/uygulayamaz.

Hocam BlueStacks App Player ve X i kaldırdım servicesi kaldırmadım en son App Player'ı bir daha kurup Kaspersky ile taradım sorun gözükmüyor sıkıntı çıkmaz BlueStacks için değil mi?

Bulaşmasının tek yolu gerçek bilgisayar arasında bir bağlantı olmalı;
İnternet bağlantısı, klasör paylaşımı vs.

Bulaşmasının tek yolu gerçek bilgisayar arasında bir bağlantı olmalı;
İnternet bağlantısı, klasör paylaşımı vs.
Zaten sanal makineler bu durumlardan kaçınmak için sanal disk ve sanal ağ bağdaştırıcıları kullanırlar. Adamlar her türlü kötü senaryoyu kullanıcılarına yaşatmamak için gerekli bütün önlemlerini alıyorlar. Tabii, sanal makine hakkında çok bilgin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…