L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Ekranda böyle bir hata alıyorum. Sanallaştırmayı açtım yine olmadı. Yeniden yükledim ve yine olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Ekranda böyle bir hata alıyorum. Sanallaştırmayı açtım yine olmadı. Yeniden yükledim ve yine olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Çözüm L L LehMecun 19 Ocak 2023 menderested dedi: BlueStacks'ı ne amaçla kullanacaksın? İstersen Live bir Linux sistem önerebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunları oynamak için, ancak sorunu windows 10'a geçerek çözdüm.
menderested dedi: BlueStacks'ı ne amaçla kullanacaksın? İstersen Live bir Linux sistem önerebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunları oynamak için, ancak sorunu windows 10'a geçerek çözdüm.
menderested Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 BlueStacks'ı ne amaçla kullanacaksın? İstersen Live bir Linux sistem önerebilirim sana. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
KS KS L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 menderested dedi: BlueStacks'ı ne amaçla kullanacaksın? İstersen Live bir Linux sistem önerebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunları oynamak için, ancak sorunu windows 10'a geçerek çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
menderested dedi: BlueStacks'ı ne amaçla kullanacaksın? İstersen Live bir Linux sistem önerebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunları oynamak için, ancak sorunu windows 10'a geçerek çözdüm.