E ege brzn Centipat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Ben BlueStacks indirdimde insanlar PC'yi yavaşlatıyor diyorlar. Doğru mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 30 Ocak 2022 #2 ege brzn dedi: Ben BlueStacks indirdimde insanlar PC'yi yavaşlatıyor diyorlar. Doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sadece kullanırken yavaşlatıyor PC'yi.
ege brzn dedi: Ben BlueStacks indirdimde insanlar PC'yi yavaşlatıyor diyorlar. Doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Sadece kullanırken yavaşlatıyor PC'yi.
shellshocks Picopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 351 Çözümler 4 Yer Karlar Ülkesi Erzurum 30 Ocak 2022 #3 Arka planda çalışır, kapatırsanız yavaşlatmaz. PC açılınca açılmasını istemiyorsanız msconfig den devre dışı bırakabilirsiniz.
Arka planda çalışır, kapatırsanız yavaşlatmaz. PC açılınca açılmasını istemiyorsanız msconfig den devre dışı bırakabilirsiniz.
erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Sadece açıkken yavaşlatır her uygulama gibi.
Hexus Centipat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 67 Yer Norveç 30 Ocak 2022 #5 Bilgisayarınızı her kapatıp açtığınızda arkaplanda kendini otomatik bir şekilde yeniden açar görev yöneticisinden onu kapatıp arkaplanda işlem yapmasına izin vermezseniz tüm programlar gibi sadece penceresi açıkken yavaşlatır
Bilgisayarınızı her kapatıp açtığınızda arkaplanda kendini otomatik bir şekilde yeniden açar görev yöneticisinden onu kapatıp arkaplanda işlem yapmasına izin vermezseniz tüm programlar gibi sadece penceresi açıkken yavaşlatır