BlueStacks boom beach siyah ekranda kalıyor

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 1hafta önce güncelleme geldi boom beache ve mecburen güncellemeyi yaptım, daha sonrasında oyuna giremedim ve siyah ekran kalıyor şu an açmaya çalıştığımda, bu sorunu yaşayan var mı? Supercell oyunları için emulatör desteğini kesti diye okudum birkaç yerde bunu aşabileceğimiz bir çözüm yok mu, mobilde oynamak bunaltıyor beni

Maalesef BlueStacks bazı oyunları açmada, güncellemelere yetişmede zayıf kalabiliyor. Bende birkaç oyunda bu siyah ekran sorunu verdi ve o oyunları mecbur Nox tarafına aktardım. Ayarlardan astc textures ayarını donanım çözme olarak ayarlayıp deneyin.

Resimdeki gibi diyor hocam? Nox dediğiniz hangisi onu yükleyeyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 149
Resimdeki gibi diyor hocam? Nox dediğiniz hangisi onu yükleyeyim.

Nox indirip deneyin bence sorun çıkmayacaktır. Aşağı link atıyorum ama offline installer olanı indirmeye özen gösterin.

hangisi hocam ? offline olanı nasıl anlıcaz ?

hocam kurulum yaptım hyperv yi kapat dedi kapattım biostan,tam tersine bluestackda açmamı istiyordu neyse şimdide mavi ekran verdirtiyor bilgisayara kaldırdım yine verdirtti inş devamını getirmez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    802,4 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
Mavi ekran olayı çok garip çünkü ne yaşadım ne de duydum. Bende BIOS üzerinde İntel VT sürekli açık ve Nox benden kapatmamı falan istemedi. Bütün emülatörleri son 1 ay içinde test ettim ama ne başka sıkıntı nede VT ile alakalı sıkıntı yaşadım. İşletim sistemi kaynaklı olumsuzluklara yol açtıysa onu bilemiyorum çünkü ben 8.1 kullanıyorum.

clock watchdog timeout ve memory management mavi ekranlarını almaya başlayınca noxun kurduğu herşeyi kaldırdım ve şuan mavi ekran almıyorum,win10 kullanıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…