K karakedi12 Femtopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Hiçbir hata vermeden açılması beklenen oyunun ekranı kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 karakedi12 dedi: Hiçbir hata vermeden açılması beklenen oyunun ekranı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Gameloop deneyin.
karakedi12 dedi: Hiçbir hata vermeden açılması beklenen oyunun ekranı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Gameloop deneyin.
mertowo Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Ben BlueStacks Discord'unda sorduklarını gördüm ve şöyle yazıyordu. zwon dedi: GameLoop deneyin. Genişletmek için tıkla... GameLoop hem kaldırdı hem de artık hiçbir emulatör ile girilemiyor.
Ben BlueStacks Discord'unda sorduklarını gördüm ve şöyle yazıyordu. zwon dedi: GameLoop deneyin. Genişletmek için tıkla... GameLoop hem kaldırdı hem de artık hiçbir emulatör ile girilemiyor.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 Sisteminiz hakkında, daha önce açılıp açılmadığından bahsetmemişsiniz burada gelip siteyi kapatın yazıyorsunuz ya komiğime gitti.
Sisteminiz hakkında, daha önce açılıp açılmadığından bahsetmemişsiniz burada gelip siteyi kapatın yazıyorsunuz ya komiğime gitti.
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #5 ViayXs dedi: Sisteminiz hakkında, daha önce açılıp açılmadığından bahsetmemişsiniz burada gelip siteyi kapatın yazıyorsunuz ya komiğime gitti. Genişletmek için tıkla... Klasik bir Brawl Stars oyuncusu...
ViayXs dedi: Sisteminiz hakkında, daha önce açılıp açılmadığından bahsetmemişsiniz burada gelip siteyi kapatın yazıyorsunuz ya komiğime gitti. Genişletmek için tıkla... Klasik bir Brawl Stars oyuncusu...
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #6 zwon dedi: Klasik bir Brawl Stars oyuncusu... Genişletmek için tıkla... Yaşı büyük olsun küçük olsun saygı ve sabretme kavramlarını öğrenemediği çok belli...
zwon dedi: Klasik bir Brawl Stars oyuncusu... Genişletmek için tıkla... Yaşı büyük olsun küçük olsun saygı ve sabretme kavramlarını öğrenemediği çok belli...
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #7 ViayXs dedi: Yaşı büyük olsun küçük olsun saygı ve sabretme kavramlarını öğrenemediği çok belli... Genişletmek için tıkla... Büyük olduğunu düşünmüyorum ama haklısınız.
ViayXs dedi: Yaşı büyük olsun küçük olsun saygı ve sabretme kavramlarını öğrenemediği çok belli... Genişletmek için tıkla... Büyük olduğunu düşünmüyorum ama haklısınız.