U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar oyun multi-player değil. Lütfen, "hile yapma" demeyin. Nasıl yapıldığını bilen birisi var mı?
Arkadaşlar oyun multi-player değil. Lütfen, "hile yapma" demeyin. Nasıl yapıldığını bilen birisi var mı?
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Emülatörlerde işe yarar mı bilmiyorum ama normal yöntemi ile deneyebilirsin. Please visit wikiHow directly
Emülatörlerde işe yarar mı bilmiyorum ama normal yöntemi ile deneyebilirsin. Please visit wikiHow directly
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #3 unknown11212 dedi: Emülatörlerde işe yarar mı bilmiyorum ama normal yöntemi ile deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullanımı biliyorum zaten. Ben emülatörde yapmak istiyorum.
unknown11212 dedi: Emülatörlerde işe yarar mı bilmiyorum ama normal yöntemi ile deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullanımı biliyorum zaten. Ben emülatörde yapmak istiyorum.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 UçanİneğeVuranFil dedi: Kullanımı biliyorum zaten. Ben emülatörde yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer emülatörü rootlayabilirsen GameCIH adında bir uygulama vardı. Aynı işlevi görüyordu.
UçanİneğeVuranFil dedi: Kullanımı biliyorum zaten. Ben emülatörde yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer emülatörü rootlayabilirsen GameCIH adında bir uygulama vardı. Aynı işlevi görüyordu.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Mayıs 2021 #5 Bazı emülatör ayarlarında root erişimi seçeneği olabiliyor eğer BlueStacks'ta mevcutsa Luckypatcher veya da Gameguardian ile para hilesi vb yapabilirsiniz.
Bazı emülatör ayarlarında root erişimi seçeneği olabiliyor eğer BlueStacks'ta mevcutsa Luckypatcher veya da Gameguardian ile para hilesi vb yapabilirsiniz.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 15 Mayıs 2021 #6 Hocam hiç cheat engine'e gerek yok. BlueStacks üzerinden chrome'a girip android oyun club'tan hileli shadow Fight 2 indirebilirsiniz.
Hocam hiç cheat engine'e gerek yok. BlueStacks üzerinden chrome'a girip android oyun club'tan hileli shadow Fight 2 indirebilirsiniz.