BlueStacks CoD Mobile Wi-Fi'da takılma

Soap1907

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. BlueStacks 5 üzerinden CoD Mobile oynamak istediğimde Wi-Fi'a bağlı iken anlık kopmalar oluyormuş gibi takılmalar yaşıyorum. Mobil veri ile girince takılma sorunu olmuyor ama bu sefer de oyun ban atıyor. Az önce 1 haftalık ban yedim bu sebeple. Aynı uygulamayı kullanan arkadaşlarımda sorun olmuyor. Bendeki sıkıntıyı çözemedim. GameLoop'ta deneyince de aynı sorun ile karşılaşıyorum. Ama BlueStacks'i defalarca kaldırıp yüklememe rağmen bu sorunu çözemedim. Bilgisayarımdaki internet ayarları ile ilgili bir sorun mu, modem ayarları ile ilgili bir sorun mu var bilmiyorum. Ayrıca bu bağlantı sorunları hiçbir zaman ana menüdeyken olmuyor. Sadece maça girdiğim zamanlarda sorun yaşıyorum. İnternet hız testi sonucumu görsel olarak ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• Turknet.png
    Turknet.png
    38,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
CoDm'de Bluestacks ban sebebi değil mi zaten?
Yaklaşık 3-4 aydır oynuyordum. Bugün mobil veri ile girdiğimde bağlantı hataları sonrası ban yedim. Misafir hesabı oluşturdum. Onda da aynı şekilde ban yedim. Şimdi GameLoop kurup misafir hesap oluşturup mobil veri ile girmeyi deneyeceğim. Eğer ki yine ban yersem sorun mobil veride, yemezsem Bluestacks'te demek olacak.

Bazen ev interneti kesiliyor mobil veriyi açıp Gameloop'da oynuyorum. Bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı. Geçenlerde bir de Bluestacks'ı deneyeyim dedim ama kurulumda hata verdi çözümü araştırırken bazı sitelerde Bluestacks kullanmak CoDm'de ban sebebi filan diye yazılar gördüm o yüzden aklıma geldi şimdi.

Bazen ev interneti kesiliyor mobil veriyi açıp Gameloop'da oynuyorum. Bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı. Geçenlerde bir de Bluestacks'ı deneyeyim dedim ama kurulumda hata verdi çözümü araştırırken bazı sitelerde Bluestacks kullanmak CoDm'de ban sebebi filan diye yazılar gördüm o yüzden aklıma geldi şimdi.
GameLoop'ta da WiFi ile girdiğimde sorun yaşıyorum şu an. İnternetimde bir sıkıntı yok. Anlık olarak ping 199 olup hemen geri düzeliyor.

Sorunumun videosunu da ekliyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı