doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 BlueStacks'i sildim ama artık dosyalar bırakmış. Bc uninstallerden sileceğim fakat buradaki tüm dosyaları silmeli miyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri resim_2025-04-21_002908718.png 45,9 KB · Görüntüleme: 22
BlueStacks'i sildim ama artık dosyalar bırakmış. Bc uninstallerden sileceğim fakat buradaki tüm dosyaları silmeli miyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Mustafa.Kaan 21 Nisan 2025 Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler.
Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.447 Makaleler 2 Çözümler 1.579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler. Artı 0 Eksi Çözüm
Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler.
KS KS doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Silebilirsiniz. Zaten geri kurmak istediğinizde tekrardan kurulacaktır lazım olan tüm hizmet ve servisler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.447 Makaleler 2 Çözümler 1.579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 doruuk dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
doruuk dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüm olarak raporlayabilirsiniz.
KS KS doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Rica ederim, çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Rica ederim, çözüm olarak raporlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.447 Makaleler 2 Çözümler 1.579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 doruuk dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam moderatörler halletmiş. Sağdaki tike basabilir veyahut sol alttaki rapor seçeneğinden seçebilirsiniz gelecekteki durumlar için. Artı 0 Eksi
doruuk dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam moderatörler halletmiş. Sağdaki tike basabilir veyahut sol alttaki rapor seçeneğinden seçebilirsiniz gelecekteki durumlar için.
KS KS doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Gerek yok hocam moderatörler halletmiş. Sağdaki tike basabilir veyahut sol alttaki rapor seçeneğinden seçebilirsiniz gelecekteki durumlar için. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Gerek yok hocam moderatörler halletmiş. Sağdaki tike basabilir veyahut sol alttaki rapor seçeneğinden seçebilirsiniz gelecekteki durumlar için. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim