Bluestacks gamepadi algılamıyor

kevkeb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende bir gamepad var Steam oyunlarında gamepad destekleyenlerde çalışıyor. Ben şimdi bu gamepad ile blue stacks programı üzerinden Brawl Stars oynamayı denedim ancak oynanmadı. Şimdi diyeceksiniz gamepadini algılamamıştır ama oyunu açınca gamepad algılandı. Oynayabilirsiniz gamepad le diye bir uyarıda geldi ona rağmen gamepad ile blue stacks üzerinden bs oynayamadım yardımcı olabilecek var mı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bende bir gamepad var Steam oyunlarında gamepad destekleyenlerde çalışıyor. Ben şimdi bu gamepad ile blue stacks programı üzerinden Brawl Stars oynamayı denedim ancak oynanmadı. Şimdi diyeceksiniz gamepadini algılamamıştır ama oyunu açınca gamepad algılandı. Oynayabilirsiniz gamepad le diye bir uyarıda geldi ona rağmen gamepad ile blue stacks üzerinden bs oynayamadım yardımcı olabilecek var mı aranızda?

Brawl Stars gamepad ile oynayamazsın.

BlueStacks sağlasa ne fark edecek oyun desteklemedikten sonra hocam BlueStacks algılandı olarak gösteriyor diyorsunuz Brawl Stars da çalışmıyorsa oyun desteklemiyordur.
Normalde PUBG Mobile klavye + fare desteği mi sağlıyor sence?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi gamepadin sağ kolunu ateş kısmına , sol kolunu yürüme kısımına ve diğer butonları da X,A,B,Y butonlarına atarsan oynarsın fakat pek düzgün olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı