BlueStacks Güvenilir Mi ?

• Konuyu başlatan eopFnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 35.418
Kullanabilirsiniz ancak, program dan çıkış yaptığınız zaman görev yöneticisinde uzantıları kalıyor. HDagent gibi ve bunlar CPU da ve RAM da yer kaplıyor program dan çıkış yaptıktan sonra görev yöneticisinin işlemler bölümünden BlueStacks ile ilgili işlemleri durdurun.

Yaklaşık 3 aydır 105 level CoC hesabını bu programla oynuyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Güvenilirdir.

Ben 40 level 7. seviye binasıyım neyse o önemli degil ama bende 5 beta vardı ama artık basınca açılmıyor error veriyor. Program filesten dosyalarını sildim bsktdrvarabica dosyası kaldı BS5 betayı tekrar kurmaya çalışıyorum ama son sürümü kurulu diyor ama PC'de BlueStacks yok. Nasıl indireceğim?

Arkadaşlar merhaba Steam mobil uyguluamasını indirmem gerek ancak Windows Phone kullanıyorum bu yüzden indiremiyorum. Aklıma BlueStacks geldi ben bu program ile giriş yapsam Steam hesabıma herhangi bir şey olur mu? Biraz paranoyak bir insanım her zamanki gibi korkunç düşünceler aklıma girdi. Yardım için şimdiden teşekkürler :) .

Ben virüs yedim ama... Bilmiyorum cyrptolocker ya da vannacry mış para iştiyormuş ofis pc'sinde denedim ben ne oldugunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı