BlueStacks Hyper-v'e erişilemiyor

Aliahmet019

Hectopat
Yer
samanyolu galaksisi
BlueStacks'e Hyper-v desteği geldi ve ben de kurdum kurulum bitince şöyle bir şey çıktı karşıma.

Ver ve yeniden başlata tıklayınca PC'yi yeniden başlatıyor ve tekrar aynı sorun oluyor. Benim elle verebileceğim bir yetki vs. var mıdır acaba yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyper-v performansı nasıl diye merak edip kurayım dedim aynı hatayı bende de verdi. İngilizce araştırdım aynı hatayı alanlar var. Henüz betada ama uzun süredir hatayı düzeltmemişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bildiğin bir çözüm yolu var mı?

BlueStacks'ı kaldır hatta kaldırdıktan sonra bir de bunanla temizle sağlam olsun http://cdn3.bluestacks.com/public/tools/support/BSTCleaner_All.exe bundan sonra bu sürümü yükle

Eğer hala hata alıyorsan çalıştıra "Lusrmgr.msc" yaz ve gruplar "Hyper-V Yöneticileri" üzerine gelip isim "Hyper-V Administrators" olarak değiştir.
"Hyper-V Administrators" aç ve ekle diyip kendi kullacı adını bulup ekle son olarak BlueStacks'ı yönetici olarak çalıştır.

Sorun ingilizce olmayan sistemlerden kaynaklıyor adamlara iki ay önce rapor edilmesine rağmen yeni düzeltiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…