PRIME H610MK
Hectopat
Kendi sitesinden indirmeme rağmen Defender uyarı verdi ve şu an karantinaya aldı. Bir sorun olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende aynı hatayı aldım, çözümünü buldunuz mu? İndirdiniz mi?Kendi sitesinden indirmeme rağmen Defender uyarı verdi ve şu an karantinaya aldı. Bir sorun olur mu?
Eki Görüntüle 1705839
Karantinaya al diyorum almıyor, kaldır diyorum kaldırmıyor. Tarama yapmıyor. Son çare temiz kurulum yaptım.Merhaba, bende aynı hatayı aldım, çözümünü buldunuz mu? İndirdiniz mi?
Karantinaya al diyorum almıyor, kaldır diyorum kaldırmıyor. Tarama yapmıyor. Son çare temiz kurulum yaptım.
Hocam isterseniz sizde temiz kurulum yapabilirsinizBenim konumdaki mesajlara bir göz atabilirsiniz.
BlueStacks Castdet!rfn virüslü mü?
Merhaba, BlueStacks 10 indiriyordum. Kendi sitesi olduğuna eminim. İndirme %100 oldu ve sonrasında bir hata oluştu dedi, yeniden dene ve iptal vardı. Tam o sırada aşağıya bıraktığım Windows antivirüs bildirimi geldi. Ben de yeniden başlatmak yerine (bilgisayar yavaş olduğu için) virüs ve tehdit...www.technopat.net
Hocam isterseniz sizde temiz kurulum yapabilirsiniz.
Onuda deneyebilirsinizHocam, internet çok yavaş, bir sürü dosya var. İçine girsem çıkamayacağım bir iş açıkçası, Kaspersky ile tarama yapmayı düşünüyorum. Hocam bu arada temiz kurulumun tam anlamı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.