N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 14 Mayıs 2020 #1 Herkese merhaba. BlueStacks'te Brawl stars oynarken imleç 1 saniye donuyor (anlık imleç drobu) aralıklarla drop yiyor. Nasıl çözeceğim ne olur yardım edin önemli!
Herkese merhaba. BlueStacks'te Brawl stars oynarken imleç 1 saniye donuyor (anlık imleç drobu) aralıklarla drop yiyor. Nasıl çözeceğim ne olur yardım edin önemli!
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 14 Mayıs 2020 #2 İşletim sisteminizi belirtmelisiniz öncelikle. Ayrıca işlemciniz sanallaştırma özelliğini destekliyorsa, bu özelliği BIOS ile açmanızı öneririm. (açık değilse eğer) Şu şekilde kontrol edebilirsin durumunu. Artı 0 Eksi
İşletim sisteminizi belirtmelisiniz öncelikle. Ayrıca işlemciniz sanallaştırma özelliğini destekliyorsa, bu özelliği BIOS ile açmanızı öneririm. (açık değilse eğer) Şu şekilde kontrol edebilirsin durumunu.
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 14 Mayıs 2020 #3 BattalGazininTorunuVanku dedi: İşletim sisteminizi belirtmelisiniz öncelikle. Ayrıca işlemciniz sanallaştırma özelliğini destekliyorsa, bu özelliği BIOS ile açmanızı öneririm. (açık değilse eğer) Eki Görüntüle 562420 Şu şekilde kontrol edebilirsin durumunu. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sistem İşletim sistemi Windows 10 Windows 2004 çıkıcakmış Windows 10 sistem [/QUOTE] ntrs87 dedi: Windows 10 sistem Genişletmek için tıkla... ntrs87 dedi: Windows 10 işletim sistemi Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] ntrs87 dedi: Windows 10 sistem İşletim sistemi Windows 10 Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] [/QUOTE] Sanallaştırma açık. Artı 0 Eksi
BattalGazininTorunuVanku dedi: İşletim sisteminizi belirtmelisiniz öncelikle. Ayrıca işlemciniz sanallaştırma özelliğini destekliyorsa, bu özelliği BIOS ile açmanızı öneririm. (açık değilse eğer) Eki Görüntüle 562420 Şu şekilde kontrol edebilirsin durumunu. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sistem İşletim sistemi Windows 10 Windows 2004 çıkıcakmış Windows 10 sistem [/QUOTE] ntrs87 dedi: Windows 10 sistem Genişletmek için tıkla... ntrs87 dedi: Windows 10 işletim sistemi Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] ntrs87 dedi: Windows 10 sistem İşletim sistemi Windows 10 Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] [/QUOTE] Sanallaştırma açık.