Evet çalışır, BlueStacks biraz diğer emülatörlere nazaran biraz daha ağır bir yazılım olduğu için biraz kasabilir BlueStacks yerine Nox gibi emülatörler kullanırsanız kasma sorunu olmayacaktır.
Hayır başka bir cihaza bağlanmıyor. Aslında bir nevi bilgisayarın içine bir telefon kurmuş oluyorsun. Kendine ait ayarlar uygulaması, galerisi vs bir çok şeyi var. Uygulamaları direk onun içindeki play store'dan indirdiğin içinde bir çok emilatör'e indiremediğin instagram tarzında uygulamaları bile indirebiliyorsun.
Açıkçası 1 yıldır bluestacks kullanmıyorum daha öncesinde 3 yıl boyunca kullanmıştım herhangi bir sıkıntısını görmedim yalnızca oyunlarda gameloop'a göre daha düşük fps veriyordu şuan belki düzeltmişlerdir orasını bilemiyorum
Her bilgisayarda çalışır ama her bilgisayarda istenilen performansı vermez. İşlemciniz de sanallaştırma özeliği var mı onu araştırın. Yoksa istediğiniz performansı vermez.
VirtualBox kullanarak Android yüklü bir sanal makine oluşturuyor ve mobil oyunları bilgisayardan oynamana yarıyor olay bu. MEmu kullanmanızı öneririm ama Türkçe çeviri rezalet olduğu için İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim.
PUBG Mobile için GameLoop kullanmalısınız yoksa banlanma ihtimaliniz var ve daha fazla kasabilir o yüzden GameLoop kullanın. Critical ops ve Minecraft içinde BlueStacks'ya da yine GameLoop kullanabilirsiniz.
PC'niz için yepyeni BlueStacks 5, dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncu ve 2 milyondan fazla Android uygulama kitaplığıyla hız ve performansın güç merkezidir.
GameLoop, a global leading free Android emulator to play mobile games on PC. Have better gaming experience in PUBG Mobile✓, CODM✓, Pokémon UNITE✓, Free Fire Max✓ and more…
Hayır başka bir cihaza bağlanmıyor. Aslında bir nevi bilgisayarın içine bir telefon kurmuş oluyorsun. Kendine ait ayarlar uygulaması, galerisi vs bir çok şeyi var. Uygulamaları direk onun içindeki play store'dan indirdiğin içinde bir çok emilatör'e indiremediğin instagram tarzında uygulamaları bile indirebiliyorsun.
Açıkçası 1 yıldır bluestacks kullanmıyorum daha öncesinde 3 yıl boyunca kullanmıştım herhangi bir sıkıntısını görmedim yalnızca oyunlarda gameloop'a göre daha düşük fps veriyordu şuan belki düzeltmişlerdir orasını bilemiyorum
PUBG Mobile için GameLoop kullanmalısınız yoksa banlanma ihtimaliniz var ve daha fazla kasabilir o yüzden GameLoop kullanın. Critical ops ve Minecraft içinde BlueStacks ya da yine GameLoop kullanabilirsiniz.
PC'niz için yepyeni BlueStacks 5, dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncu ve 2 milyondan fazla Android uygulama kitaplığıyla hız ve performansın güç merkezidir.
GameLoop, a global leading free Android emulator to play mobile games on PC. Have better gaming experience in PUBG Mobile✓, CODM✓, Pokémon UNITE✓, Free Fire Max✓ and more…