BlueStacks oyunları açmıyor

kqzey

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3400G , EKRAN KARTI: RTX 2060 SUPER , ANAKART: B450M , RAM: 16GB (8X2) , HARDİSK: M2 SDD (476GB) , SSD (222GB) , HDD (931GB) 180 HZ MONİTOR.
Selam 2 yıl önce kullandığım BlueStacks ile şu anki arasindaki fark çok fazla. Sistemi daha üst yaptım bilgisayar kaldırmıyor eskiden Brawl Stars'ı 30 FPS'te oynuyordum şimdi hiç açmıyor. PC özelliklerim: Windows 11 23H2, Ryzen 5 3400G, RTX 2060 Super, 16 GB RAM. BlueStacks sürümüm aynı.

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim fakat diğer emulatörlerde de kasıyor.

Selam 2 yıl önce kullandığım BlueStacks ile şu anki arasindaki fark çok fazla. Sistemi daha üst yaptım bilgisayar kaldırmıyor eskiden Brawl Stars'ı 30 FPS'te oynuyordum şimdi hiç açmıyor. PC özelliklerim: Windows 11 23H2, Ryzen 5 3400G, RTX 2060 Super, 16 GB RAM. BlueStacks sürümüm aynı.
Emülatorlarin optimizasyonu leş ondan kaynaklidir hocam.

Sanallaştırma açık mı? BlueStacks ayarlarından RAM, çekirdek ve renderer (Direct X, OpenGL vb.) ayarlarını yaptınız mı? Eğer oyun hiç açılmıyor, siyah ekranda kalıyorsa renderer ayarını değiştirip deneyin.

Sanallaştırma açık ayarları yapamıyorumki BlueStacks'i açar açmaz çöküyor.

Sanallaştırma açık mı? BlueStacks ayarlarından RAM, çekirdek ve renderer (Direct X, OpenGL vb.) Ayarlarını yaptınız mı? Eğer oyun hiç açılmıyor, siyah ekranda kalıyorsa renderer ayarını değiştirip deneyin.

Emülatorlarin optimizasyonu leş ondan kaynaklidir hocam.

Eski sistemde daha fazla FPS alıyordum daha kötü sistemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı