Bluestacks PUBG Mobile ''XAPK FAILED'' Hatası

Mehmet1341

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okuyorum
Merhaba arkadaşlar. Bluestacks üzerinden Google Play'den PUBG Mobile yükledim ama XAPK FAILED dedi ne yapabilirim?
Beyler mutlaka bilen çıkar nolur yardım :(

Son düzenleme:
Normal bir Android telefon gibi ayarlar kısmına giriş yapın ve oyunu seçin. Orada dosyalara erişim ve mikrofon izni bulunacaktır. Onları açtığınız taktirde sorun çözülmüş olur. Eğer sorun devam ederse uygulamanın son sürümünü internet sitesinden apk olarak indirin ve oyuna girin. Otomatik olarak güncelleme gelecektir.

Normal bir Android telefon gibi ayarlar kısmına giriş yapın ve oyunu seçin. Orada dosyalara erişim ve mikrofon izni bulunacaktır. Onları açtığınız taktirde sorun çözülmüş olur. Eğer sorun devam ederse uygulamanın son sürümünü internet sitesinden apk olarak indirin ve oyuna girin. Otomatik olarak güncelleme gelecektir.
Ya ama ayarlarda öyle yer yok uygulama diye yer var ayarlarda oraya giriyorum ondan sonra uygulama sil fln diyo erişim izni fln yok

Buradan oyunun APK dosyasını indir ve daha sonra alt kısımda APK yükle diye bir seçenek var oradan bunu seç ve otomatik yükleyecek. Oyuna girdikten sonra güncelleme yapar.
Deneyeceğim. İnşallah olur. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun :)
Buradan oyunun APK dosyasını indir ve daha sonra alt kısımda APK yükle diye bir seçenek var oradan bunu seç ve otomatik yükleyecek. Oyuna girdikten sonra güncelleme yapar.
Abi tekrardan aynı hatayı verdi. APK yi dediğin yerden yükledim
Abi bir kaç kere denedim girdi oyuna ama bu seferde maça girerken bağlantı hatası diyo

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı