Çözüldü BlueStacks Services nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drawzzy

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti
İşlemci: Intel Core i5-13600KF
Anakart: Asus TUF Gaming Z690-Plus
Ram: Kingston Fury Beast (2x16) 32GB
SSD: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000MB/s
Sıvı Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm RGB
Kasa: Cooler Master TD500 V2
Güç Kaynağı: MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold
Kaldırma ekranı og Store bembeyaz kalıyor Görev Yöneticisi başlangıç kısmında halen daha gözüküyor virüs değil ama ondan beter musalat oldu bana bilgisayarımdan kökten nasıl silebilirim Revo Uninstaller diye bir program önerdiler ama ne kadar güvenilir emin olamadım ve yüklesem bile nereyi seçeceğimi bilemiyorum.

Çözüm
Revo Uninstaller güvenilirdir, yükleyin ve kökünden kaldırın.
Youtube da vardır nasıl silinir vs. izleyip yaparsın. Bir olayı yok zaten kaldır diyorsun kaldırıyor.
YouTube'da vardır nasıl silinir vs. izleyip yaparsın. Bir olayı yok zaten kaldır diyorsun kaldırıyor.

Deneyeceğim çözülürse sizlerle paylaşacağım.

YouTube'da vardır nasıl silinir vs. izleyip yaparsın. Bir olayı yok zaten kaldır diyorsun kaldırıyor.

Yüklemeye çalıştığımda çerezlerinizi temizleyin hatası ile karşılaşıyorum indiremedim.

Son düzenleme:
@Drawzzy false positive, güvenilir sıkıntı yok. Önerilen bir program zaten. Bizzat ben de kullanmaktayım.

Burada pek ne yapacağımı anlayamadım ama herhalde masaüstüne çıkaracağım daha sonra işim bittikten sonra direk silsem siliniyor galiba.

Dosya Ekleri

• 1737894598256.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 69
@Drawzzy Masaüstüne çıkarmaya gerek yok diye biliyorum. İsterseniz çıkarın aynı klasöre hepsini. Siz exe dosyasını çalıştırın. Sonra Bluestack silin. Kalıntılar sil falan diyecek onları da işaretle.

@Drawzzy Silebildiniz mi?

@Drawzzy Rica ederim.

Son düzenleme:

Helal olsun pat diye buldu hiç beklemiyordum.

Mis gibi silindi uninstal dediğimde bir tik seçiliydi geri yükleme noktası oluşturma tikini kaldırıp devam deyip advandec seçip hepsini seçip delete delete deyip sildim daha sonra Revo Uninstaller'in ZIP'ini silip bilgisayarı yeniden başlattım ve bana musalat olan o program blusestacks bilgisayarımdan toz oldu uçtu gitti yardımın ve cevapların için teşekkür ederim @Yutka46

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…