BlueStacks sistemden silinmiyor

h100şoförü

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Hemen sorunumu anlatacağım. BlueStacks indirdim. Silmek istiyorum ama ne Windows'un program kaldırma listesinde gözüküyor ne de Revo Uninstaller'da gözüküyor. Sadece Windows tuşuna tıklayınca gözüküyor. Kısaca nasıl tüm dosyalarıyla birlikte silebilirim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Hemen sorunumu anlatacağım. BlueStacks indirdim. Silmek istiyorum ama ne Windows'un program kaldırma listesinde gözüküyor ne de Revo Uninstaller'da gözüküyor. Sadece Windows tuşuna tıklayınca gözüküyor. Kısaca nasıl tüm dosyalarıyla birlikte silebilirim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Kurdunuz mu?

Başlangıç sekmesinde gözüküyor sanırım? Tıklayınca açılıyor mu? Logoya sağ tıklayıp dosya konumunu aç deyin. Oradan silin.

Klasörünün içinde uninstall bulunur onu çalıştır, sonra kalıntıları sil, evet BlueStacks gerçekten sorunlu sisteme köklerini salıyor silmek epey uğraştırıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı