qMixiz Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 BlueStacks üzerinden Steam Guard aktif edeceğim. Herhangi bir sorun olur mu bilgi sızması falan, yani güvenilir midir?
BlueStacks üzerinden Steam Guard aktif edeceğim. Herhangi bir sorun olur mu bilgi sızması falan, yani güvenilir midir?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 25 Ekim 2023 #2 Mobil doğrulama ile mi kullanılacak? Ben Google Play guard ile karıştırdım.
qMixiz Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #3 391065 dedi: Eğer dışarıdan APK yüklemesi yapılacaksa ve sisteme müdahale eden bir APK yüklenecekse evet. Örnek: Bir GG yüklemeye karar verirseniz veya luck patcher gibi guard devreye girecektir. Genişletmek için tıkla... Yok yapılmayacak sadece BlueStacks üzerinden Steam Guard kuracağım
391065 dedi: Eğer dışarıdan APK yüklemesi yapılacaksa ve sisteme müdahale eden bir APK yüklenecekse evet. Örnek: Bir GG yüklemeye karar verirseniz veya luck patcher gibi guard devreye girecektir. Genişletmek için tıkla... Yok yapılmayacak sadece BlueStacks üzerinden Steam Guard kuracağım
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 25 Ekim 2023 #4 qMixiz dedi: Yok yapılmayacak sadece BlueStacks üzerinden Steam Guard kuracağım Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama kasar biraz. Herhangi bir güvenlik durumu olmayacağı için ayrıca bir sıkıntıda olabilir. Ben tavsiye etmem.
qMixiz dedi: Yok yapılmayacak sadece BlueStacks üzerinden Steam Guard kuracağım Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama kasar biraz. Herhangi bir güvenlik durumu olmayacağı için ayrıca bir sıkıntıda olabilir. Ben tavsiye etmem.
qMixiz Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #5 391065 dedi: Sıkıntı olmaz ama kasar biraz. Herhangi bir güvenlik durumu olmayacağı için ayrıca bir sıkıntıda olabilir. Ben tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
391065 dedi: Sıkıntı olmaz ama kasar biraz. Herhangi bir güvenlik durumu olmayacağı için ayrıca bir sıkıntıda olabilir. Ben tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 25 Ekim 2023 #6 qMixiz dedi: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sonuçta bir emülatör ve sizden neler çekebileceğini bilemeyiz. Güvenlik ve kişisel açık bilgi ve belge paylaşmayı ben tavsiye etmem.
qMixiz dedi: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sonuçta bir emülatör ve sizden neler çekebileceğini bilemeyiz. Güvenlik ve kişisel açık bilgi ve belge paylaşmayı ben tavsiye etmem.