ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ
Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 29 Mart 2022 #2 ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... Bluestacks viruslu değildir
ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... Bluestacks viruslu değildir
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.734 Çözümler 13 29 Mart 2022 #3 ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... False-Positive hocam. Yani virüs yok kullanabilirsiniz.
ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. Virus totalde tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan İndirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... False-Positive hocam. Yani virüs yok kullanabilirsiniz.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 29 Mart 2022 #4 Hayır virüslü değildir, arkadaşın da dediği gibi false-positive'dir. Korkmanıza gerek yok.
MEB18 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2022 #5 Hayır virüslü değil hocam. İçiniz rahat olsun.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2022 #6 Sorunsuz kurabilirsiniz.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 29 Mart 2022 #7 Orijinal siteden indirdiyseniz temiz.
mericcerbay Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #8 ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. VirusTotal'de tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan indirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... Virüs gözükmüyor gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
ipx dedi: Az önce BlueStacks indirdim. VirusTotal'de tarattığım zaman 3 tane virüs buldu doğru mudur? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Buradan indirdim: BlueStacks – PC ve Mac için En İyi Mobil Oyun Platformu | 100% Güvenli ve ÜCRETSİZ Genişletmek için tıkla... Virüs gözükmüyor gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 845 Çözümler 4 29 Mart 2022 #9 361229 dedi: False-Positive hocam. Yani virüs yok kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 408091 dedi: Hayır virüslü değildir, arkadaşın da dediği gibi false-positive'dir. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke false-positive'in ne demek olduğunu da açıklasaydınız.
361229 dedi: False-Positive hocam. Yani virüs yok kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 408091 dedi: Hayır virüslü değildir, arkadaşın da dediği gibi false-positive'dir. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke false-positive'in ne demek olduğunu da açıklasaydınız.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 29 Mart 2022 #10 Değil, zaten sanırsam bir tek içerisinde zararlı bulunmayan emulator BlueStacks diğerleri PUP-op gibi bir şey zaten. K Emre dedi: Keşke false-positive'in ne demek olduğunu da açıklasaydınız. Genişletmek için tıkla... False-pozitife yanlış alarm demektir, örneğin bir antivirüs temiz olan dosyayı zararlı gösteriyor ise bu false-pozitifedir.
Değil, zaten sanırsam bir tek içerisinde zararlı bulunmayan emulator BlueStacks diğerleri PUP-op gibi bir şey zaten. K Emre dedi: Keşke false-positive'in ne demek olduğunu da açıklasaydınız. Genişletmek için tıkla... False-pozitife yanlış alarm demektir, örneğin bir antivirüs temiz olan dosyayı zararlı gösteriyor ise bu false-pozitifedir.