BlueStacks vs GameLoop

RashYper

Centipat
Daha fazla  
PUBG için GameLoop daha iyi diyorlar da BlueStacks'in neyi var ki onu anlamadım, kullanmadım hiç.

GameLoop tercih edilen. Bende onu tercih ederim. BlueStacks arka planda çok çalışıyor ve silinmiyor. Ben onun asistanını silemedim format atınca geçti düşünün.

PUBG için GameLoop daha iyi diyorlar da BlueStacks'in neyi var ki onu anlamadım, kullanmadım hiç.
PUPG için GameLoop. Küçük oyunlar için BlueStacks yıllarca kullandım hala sorunum yok.

GameLoop tercih edilen. Bende onu tercih ederim. BlueStacks arka planda çok çalışıyor ve silinmiyor. Ben onun asistanını silemedim format atınca geçti düşünün.
Silebiliyorsun.

Yeni sistem kurduktan sonra BlueStacks'i hiç denemedim ama eski bilgisayarımda BlueStacks Pubg Mobile'da çok kasıyordu, oynanmayacak derecedeydi. GameLoop'a geçten bu sorun ortadan düzeldi. Pubg Mobile için GameLoop tavsiye ederim onun haricindeki oyunlar için BlueStacks'i tercih edebilirsin.

Bence Mumu çok güzel. Çünkü GPU ile çok uyumlu ve Vulkan modu ile DirectX modu var. Ekran yenilme hızı diyelim 165 Hz. online oyunlar hariç neredeyse her oyunu 165 FPS oynatıyor, bu yönden çok avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…