Bluestacks vs Google Play Games beta

mexe

Picopat
Daha fazla  
Hangi emülator daha iyi ve optimize çalışıyor ?

Ne oynayacağına göre değişir bence. PUBG Mobile için GameLoop daha iyi Mobile Legends için MuMu daha iyi gibi gibi.

Ikiside iyi değil ama yıllardır olduğu için bluestacks daha iyi zaten diğeri adı üstünde beta
Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım.

Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım.
Bluestacks coc da siyah ekran veriyordu ben denemiştim ancak google play bunları oynatır rahatlıkla benim dediğim codm pubgm gibi oyunlar icin

Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash Royale ve Clash of Clans için kullanacağım.

Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum.

Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum.
Reklam olmaması ve genel görünümü baya hoşuma gitti arkasındada NetEase varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağolun hocam.

Reklam olmaması ve genel görünümü bayağı hoşuma gitti arkasındada netease varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağ olun hocam.

Evet NetEase. Ben yaklaşık 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Birçok emulatör kullandım LDPlayer BlueStacks MEmu gameloop Nox vs. kullandığım en iyi emulator bu. Ben de neden populer değil bilmiyorum ama denk geldikçe öneriyorum forumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…