mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Hangi emülator daha iyi ve optimize çalışıyor ?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.133 Çözümler 40 Yer New York 23 Ağustos 2025 #3 BlueStacks.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.890 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 Ne oynayacağına göre değişir bence. PUBG Mobile için GameLoop daha iyi Mobile Legends için MuMu daha iyi gibi gibi.
Ne oynayacağına göre değişir bence. PUBG Mobile için GameLoop daha iyi Mobile Legends için MuMu daha iyi gibi gibi.
martinbt Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 mexe dedi: Hangi emülator daha iyi ve optimize çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Ikiside iyi değil ama yıllardır olduğu için bluestacks daha iyi zaten diğeri adı üstünde beta
mexe dedi: Hangi emülator daha iyi ve optimize çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Ikiside iyi değil ama yıllardır olduğu için bluestacks daha iyi zaten diğeri adı üstünde beta
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 martinbt dedi: Ikiside iyi değil ama yıllardır olduğu için bluestacks daha iyi zaten diğeri adı üstünde beta Genişletmek için tıkla... Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım.
martinbt dedi: Ikiside iyi değil ama yıllardır olduğu için bluestacks daha iyi zaten diğeri adı üstünde beta Genişletmek için tıkla... Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım.
martinbt Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #7 mexe dedi: Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bluestacks coc da siyah ekran veriyordu ben denemiştim ancak google play bunları oynatır rahatlıkla benim dediğim codm pubgm gibi oyunlar icin
mexe dedi: Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash royale ve Clash Of Clans için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bluestacks coc da siyah ekran veriyordu ben denemiştim ancak google play bunları oynatır rahatlıkla benim dediğim codm pubgm gibi oyunlar icin
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.890 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #8 mexe dedi: Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash Royale ve Clash of Clans için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum.
mexe dedi: Siz hangi emulatorü önerirsiniz? Clash Royale ve Clash of Clans için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #9 DaisakuKuze dedi: Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Reklam olmaması ve genel görünümü baya hoşuma gitti arkasındada NetEase varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağolun hocam.
DaisakuKuze dedi: Ben birçok emulator kullanmış biri olarak size MuMu denemenizi öneriyorum. Aktif olarak MLBB için kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Reklam olmaması ve genel görünümü baya hoşuma gitti arkasındada NetEase varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağolun hocam.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.890 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #10 mexe dedi: Reklam olmaması ve genel görünümü bayağı hoşuma gitti arkasındada netease varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet NetEase. Ben yaklaşık 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Birçok emulatör kullandım LDPlayer BlueStacks MEmu gameloop Nox vs. kullandığım en iyi emulator bu. Ben de neden populer değil bilmiyorum ama denk geldikçe öneriyorum forumdan.
mexe dedi: Reklam olmaması ve genel görünümü bayağı hoşuma gitti arkasındada netease varmış galiba neden popüler değil anlamadım sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Evet NetEase. Ben yaklaşık 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Birçok emulatör kullandım LDPlayer BlueStacks MEmu gameloop Nox vs. kullandığım en iyi emulator bu. Ben de neden populer değil bilmiyorum ama denk geldikçe öneriyorum forumdan.