LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Merhaba. Cihazımda NoxPlayer yüklü ancak bazı oyun ve uygulamaları açmıyor. Onun yerine BlueStacks yüklesem sorum olur mu? Sistem: Sanallaştırma mevcut. DJ GAMER dedi: Merhaba. Cihazımda NoxPlayer yüklü ancak bazı oyun ve uygulamaları açmıyor. Onun yerine BlueStacks yüklesem sorum olur mu? Sistem: Sanallaştırma mevcut. Genişletmek için tıkla... Konu kapanmıştır. Son düzenleme: 21 Nisan 2021
Merhaba. Cihazımda NoxPlayer yüklü ancak bazı oyun ve uygulamaları açmıyor. Onun yerine BlueStacks yüklesem sorum olur mu? Sistem: Sanallaştırma mevcut. DJ GAMER dedi: Merhaba. Cihazımda NoxPlayer yüklü ancak bazı oyun ve uygulamaları açmıyor. Onun yerine BlueStacks yüklesem sorum olur mu? Sistem: Sanallaştırma mevcut. Genişletmek için tıkla... Konu kapanmıştır.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2022 #2 DJ GAMER dedi: Konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bluestacks mi yüklediniz? Memnun kaldınız mı? Ben de Noxplayer'la ikisi arasında kaldım.
DJ GAMER dedi: Konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Bluestacks mi yüklediniz? Memnun kaldınız mı? Ben de Noxplayer'la ikisi arasında kaldım.