Çözüldü BlueStacks Windows 11'de başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

608113

Decapat
BlueStacks'in App Player uygulamasını açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açılmıyor. Resimdeki gibi "BlueStacks Başlatılıyor" ekranında takılı kalıyor ve eninde sonunda çöküyor, bu ekranda hiçbir şey yapamıyor ve hiçbir şeye tıklayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bunun haricinde BlueStacks X indiricisi BlueStacks X yerine BlueStacks 5'i indiriyor. İndiricinin BlueStacks X indiricisi olduğuna eminim.

Çözüm
32 Bit indirdiysen 64 Bit aynı şekilde 64 Bit indirdiyse 32 bir yükle.

Bilgisayarım 64 Bit olmasına rağmen maalesef bu işe yaramadı. Ancak ben sonradan BlueStacks 5 veya X yerine 4'ü indirmeye karar verdim. Neyse ki bu işe yaradı. Ancak bu, BlueStacks'in yeni güncellemelerine erişemeyeceğim anlamına geliyor, yine de şimdilik mevcut hali bana yeterli gibi. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Bilgisayarım 64 Bit olmasına rağmen maalesef bu işe yaramadı. Ancak ben sonradan BlueStacks 5 veya X yerine 4'ü indirmeye karar verdim. Neyse ki bu işe yaradı. Ancak bu, BlueStacks'in yeni güncellemelerine erişemeyeceğim anlamına geliyor, yine de şimdilik mevcut hali bana yeterli gibi. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…