BlueStacks yüklenmiyor

bugraserdar

Hectopat
Daha fazla  
BlueStacks'in son sürüm setupını kendi sitesinden indirdim ama setupı çalıştırdığımda görseldeki hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 68
System.BadImageFormatException'dan yola çıkarak, Setup dosyasının düzgün yüklenmediğini veya yüklemenin yarıda kaldığını düşünüyorum. Dosyayı tekrar, BlueStacks'in kendi sitesinden indir ve tekrar dene.

System.BadImageFormatException'dan yola çıkarak, Setup dosyasının düzgün yüklenmediğini veya yüklemenin yarıda kaldığını düşünüyorum. Dosyayı tekrar, BlueStacks'in kendi sitesinden indir ve tekrar dene.
Zaten setup açılmıyor hiçbir türlü tıkladığım gibi bu hatayı alıyorum başlatılamıyor yani ve defalarca silip yükledim setup'ı başka sürümlerinide denedim sonuç aynı. Hyper-V beta diye bir sürümünde setup çalıştı fakat yükleme işlemi bittikten sonra ortada ne uygulama gözüktü ne bir şey yüklüyor ama ortada hiçbir şey yok yani bitince.
Olan dosyayı kaldırıp yeniden BlueStacks'in resmi sitesinden yükle. Antivirüsleri bir süreliğini kapat.
Denedim şimdi fakat işe yaramadı.

Son düzenleme:
Normalde çalışması lazım. Kusura bakmayın şu an aklıma yapacak başka bir fikir gelmedi. Bilgisayar özell, klerini paylaşırsanız sevinirim.

Normalde çalışması lazım. Kusura bakmayın şu an aklıma yapacak başka bir fikir gelmedi. Bilgisayar özell, klerini paylaşırsanız sevinirim.
AMD Ryzen 5 1600, Gigabyte GeForce GTX1650s 4GB GPU, GSkill Ripjaws (8x2) 16GB 3000Mhz RAM, Corsair VS550 550W 80+ PSU, Gigabyte A320M-H 3200Mhz O.C Anakart

ve Windows 10 64Bit kullanıyorum.

Her türlü kaldırı bu sistem.
Windows Update varsa yükleyin BIOS ve driverları güncelleyin virüs korumasını kapatıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı