BlueStacks'de Play Store'dan oyun yüklerken "cihazınız bu sürümle uygun değil" hatası

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  
BlueStacks'de Play Store'dan oyun yüklerekn cihazınız bu sürümle uygun değil sorunu. Arkadaşlar BlueStacks'den soccer Manager 2024 indirecektim ama oyunun ekranında böyle bir yazı yazıyor:

1696529969245.png

Sorun nedir? BlueStacks'de nasıl sürüm yetmiyor oluyor anlamadım? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

BlueStacks'de Play Store'dan oyun yüklerekn cihazınız bu sürümle uygun değil sorunu. Arkadaşlar BlueStacks'den soccer Manager 2024 indirecektim ama oyunun ekranında böyle bir yazı yazıyor:

Eki Görüntüle 1968062

Sorun nedir? BlueStacks'de nasıl sürüm yetmiyor oluyor anlamadım? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Android sürümünü yükseltmeyi dener misiniz?

Oyun 5 ve üstünü destekliyor. Zaten Bluestacks 7 altında bir Android sürümü yok.

Belki buradan indirip kurmak faydalı olabilir.
Android 7 ve üstüne almayı denesin yine de hocam. Denemekten zarar gelmez. Bazen verilen yöntem ne kadar çözüme uzak olsa da çözüme ulaştırabiliyor.

Android 7 ve üstüne almayı denesin yine de hocam. Denemekten zarar gelmez. Bazen verilen yöntem ne kadar çözüme uzak olsa da çözüme ulaştırabiliyor.

Bazı Play Store oyunları emulatöre girilmiş cihazları zayıf algılayıp indirme yapmıyor. Emulatör ayarlarından telefon modelini yükseltme işlemi de işe yarayabilir.

Oyun 5 ve üstünü destekliyor. Zaten Bluestacks 7 altında bir Android sürümü yok.

Belki buradan indirip kurmak faydalı olabilir.
Deniyorum hocam .

Android sürümünü yükseltmeyi dener misiniz?
Daha yeni yüklemiştim fazla bilgim yok . Nasıl sürüm yükseltiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı