F fbr Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 56 27 Nisan 2023 #1 Selam, telefonda bulduğum bir oyunun videosunu çekmem lazım daha önce BlueStacks üzerinden çekmiştim ancak şimdi oyunu BlueStacks de bulamıyorum. Telefonda yazınca çıkıyor. Nasıl bulabilirim oyunu? Ne yapabilirim? Neden farklılık oluyor?
Selam, telefonda bulduğum bir oyunun videosunu çekmem lazım daha önce BlueStacks üzerinden çekmiştim ancak şimdi oyunu BlueStacks de bulamıyorum. Telefonda yazınca çıkıyor. Nasıl bulabilirim oyunu? Ne yapabilirim? Neden farklılık oluyor?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 Bilgisayara o oyunun APK'sını yükleyip çalıştır otomatik BlueStacks açacak.
F fbr Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 56 27 Nisan 2023 #3 Dediğiiz gibi yaptım hocam oldu ama neden play store de görünmüyor ki? Güncel halini bulamıyorum o yüzden
Dediğiiz gibi yaptım hocam oldu ama neden play store de görünmüyor ki? Güncel halini bulamıyorum o yüzden
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 fbr dedi: Dediğiiz gibi yaptım hocam oldu ama neden Play Store de görünmüyor ki? Güncel halini bulamıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Zaten emülatörde market yavaş çalışıyor. APK olarak indirmenizi öneririm.
fbr dedi: Dediğiiz gibi yaptım hocam oldu ama neden Play Store de görünmüyor ki? Güncel halini bulamıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Zaten emülatörde market yavaş çalışıyor. APK olarak indirmenizi öneririm.