BlueStacks'den alışveriş işlemi güvenli mi?

345957

Hectopat
Merhabalar. BlueStacks'den Clash of Clans oynuyorum ve Coc'daki bir paket dikkatimi çektiği için almayı düşünüyorum. Ama bunları BlueStacks emülatörü üzerinden yapacağım. Yani kart bilgilerimi girmek falan herhangi bir güvenlik problemi çıkarır mı? Çalınmasından vs. korkuyorum.

Merhabalar. BlueStacks'den Clash of Clans oynuyorum ve Coc'daki bir paket dikkatimi çektiği için almayı düşünüyorum. Ama bunları BlueStacks emülatörü üzerinden yapacağım. Yani kart bilgilerimi girmek falan herhangi bir güvenlik problemi çıkarır mı? Çalınmasından vs. korkuyorum.

Çoğu YouTuber en son izlediğimde BlueStacks'den Brawl Stars'a 10 binlerce lira yatırıyordu ayda.

Bir sıkıntı çıkmaz zaten @467838'ın da dediği gibi emülatörden oynayan YouTuber'lar Supercell oyunlarına yüksek miktarda para yatırıyor yani sıkıntı çıkmaz zaten Android emülatörlerin en güvenlisi BlueStacks'dir.

Çıkarmaz.

Güvenilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı