A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Başlıkta da dediğim gibi BlueStacks'e virüslü program kurarsak PC'ye bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #2 Bluestack, Android emülatörüdür. Yani kuracağınız virüs Androidler için hazırlanmıştır. Eğer Virüs Windows-Mac-Android gibi bir sürü ortamda çalışabilen bir virüs değilse çok bir şey olacağını zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Bluestack, Android emülatörüdür. Yani kuracağınız virüs Androidler için hazırlanmıştır. Eğer Virüs Windows-Mac-Android gibi bir sürü ortamda çalışabilen bir virüs değilse çok bir şey olacağını zannetmiyorum.
xankony Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 16 Ekim 2020 #3 Neden virüslü bir yazılım yüklüyorsunuz anlamadım hocam. Artı 0 Eksi
P Patr0n__ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 28 16 Ekim 2020 #4 Sizin şahsi bilgisayarınıza birsey olacağını düşünmüyorum bluestack kuracağınız virüs zaten pc de çalışmiycaktir bu virüs androidler için oldugundan Artı 0 Eksi
Sizin şahsi bilgisayarınıza birsey olacağını düşünmüyorum bluestack kuracağınız virüs zaten pc de çalışmiycaktir bu virüs androidler için oldugundan
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Ekim 2020 #5 xankony dedi: Neden virüslü bir yazılım yüklüyorsunuz anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Virüsü test etmek istiyor olabilir, belki bu konuda ilgisi var. Artı 0 Eksi
xankony dedi: Neden virüslü bir yazılım yüklüyorsunuz anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Virüsü test etmek istiyor olabilir, belki bu konuda ilgisi var.
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #6 Vm'ye BlueStacks kurup yaparsan daha kesin koruma sağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 16 Ekim 2020 #7 Esperoja dedi: Virüsü test etmek istiyor olabilir, belki bu konuda ilgisi var. Genişletmek için tıkla... Donanım sanallaştırma diye bir şey var. Aynı mantık gibi geldi bana. İlgisi var ise donanım sanallaştırma ile çok daha rahat eder. Artı 0 Eksi
Esperoja dedi: Virüsü test etmek istiyor olabilir, belki bu konuda ilgisi var. Genişletmek için tıkla... Donanım sanallaştırma diye bir şey var. Aynı mantık gibi geldi bana. İlgisi var ise donanım sanallaştırma ile çok daha rahat eder.