BlueStacks'tan APK yüklersek PC'ye virüs bulaşır mı?

Attto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta belirttiğim gibidir. BlueStacks'tan APK yüklersek PC'ye virüs bulaşır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör olduğundan dolayı bulaşacağını sanmıyorum. Emülatör ve sanal cihazların kendilerine ait ayrı ve güvenli bir kabuğu oluyor

Tam olarak bulaşamaz demek için emulatorun nasıl bir sistem olarak çalıştıgı bilmek lazım. Windwos bir VirtualMachine gibi çalışıyor olaiblir fakat bu tam bagımsız bir işletim sistemi olmadıgı kesin. Bundan dolayı bulaşır veya bulaşamaz gibi bir şey demek zor oldugunu düşünüyorum. Tabi tam olarak nasıl çalıştıgını bilen arkadaşlar cevap verdi

Hocam APK dosyası olduğu için sadece sanal makinenin içine dosya atabilir.Tabi bir açık varsa emülatörde onu bilemem.

Hocam APK dosyası olduğu için sadece sanal makinenin içine dosya atabilir.Tabi bir açık varsa emülatörde onu bilemem.
Bende zaten onu kastetmiştim. Tam olarak bilmek zor oldugunu için bulaşmaz demek zor demek istemiştim.

VirtualBox oluyor galiba ama tam ne demek bende bilmiyorum.

VirtualBox oluyor galiba ama tam ne demek bende bilmiyorum.
Wİndwos bir işletim sistemi. Fakat siz bunun içerisinde farklı bir işletim sistemi olan androind veya daha farklı bir iştelim sistemi (linux....) kullanmak istediginiz bunu virtualBox yoluyla yapıyorsunuz
Kusura bakamyın konuyu dağıtmayayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…