Gabriel Fiore Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Her şey normal giderken bilgisayarıma bluethooth kulaklığımı bağladım ve kendi kendine hands-Free moduna geçti. Sesler çok boğuk geliyor ve ne yaptıysam düzelmedi.
Her şey normal giderken bilgisayarıma bluethooth kulaklığımı bağladım ve kendi kendine hands-Free moduna geçti. Sesler çok boğuk geliyor ve ne yaptıysam düzelmedi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Eylül 2023 #2 Ses çıkışını normale alın. Hands free ve normali farklı ses çıkışları olarak gözükmeli.
Gabriel Fiore Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: Ses çıkışını normale alın. Hands Free ve normali farklı ses çıkışları olarak gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin? Nizel G dedi: Ses çıkışını normale alın. Hands Free ve normali farklı ses çıkışları olarak gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Buradan mı?
Nizel G dedi: Ses çıkışını normale alın. Hands Free ve normali farklı ses çıkışları olarak gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin? Nizel G dedi: Ses çıkışını normale alın. Hands Free ve normali farklı ses çıkışları olarak gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Buradan mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Eylül 2023 #4 Ses ikonuna tıkla. Oradaki ses çıkış aygıtının adı tıklanarak değiştiriliyor. Gabriel Fiore dedi: Buradan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Sende diğeri kaybolmuş.
Ses ikonuna tıkla. Oradaki ses çıkış aygıtının adı tıklanarak değiştiriliyor. Gabriel Fiore dedi: Buradan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Sende diğeri kaybolmuş.
Gabriel Fiore Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Nizel G dedi: Ses ikonuna tıkla. Oradaki ses çıkış aygıtının adı tıklanarak değiştiriliyor. Bilgim yok. Sende diğeri kaybolmuş. Genişletmek için tıkla... Ses ikonuna tıklanılmıyor maalesef. Şöyle bir yer var ama buradan da bir sonuç çıkmıyor. @Nizel G seçili olanı kullanıyordum ama şu an hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Son düzenleme: 19 Eylül 2023
Nizel G dedi: Ses ikonuna tıkla. Oradaki ses çıkış aygıtının adı tıklanarak değiştiriliyor. Bilgim yok. Sende diğeri kaybolmuş. Genişletmek için tıkla... Ses ikonuna tıklanılmıyor maalesef. Şöyle bir yer var ama buradan da bir sonuç çıkmıyor. @Nizel G seçili olanı kullanıyordum ama şu an hiçbir şekilde bağlanamıyorum.