Bluetooth 4.0 dongle ile kablosuz kulaklık kullanılır mı?

loren4

Hectopat
Daha fazla  
Telefonda çok fazla kulaklık kullanan birisi değilimdir. Bilgisayarda kullanmak için kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımdaki model Soundpeats Air4. fakat masaüstü bilgisayarda Bluetooth olmadığı için TP-Link UB400 4.0 dongle kullanıyorum. Kulaklığı alıp bu şekilde bilgisayara bağlasam ses kalitesi nasıl olur? Ya da direkt olarak bu şekilde bağlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bağlanır ama kalite düşebilir veya bağlantı sorunu ama inan evrensel bir kulaklık aldığından emin ol yoksa kalite iyice düşer.

Bağlanır. Aralarında nesil farklılığı olduğu için illaki kalite farkı hissedeceksiniz. Çok bi fark hissetmezsiniz eğer çok sese önem vermiyorsanız.

Bağlanır ama oyun falan oynayamazsın. Video ve müzik için kullanılabilir. (Video'da da rahatsız olabilirsin belki, sana kalmış, çünkü epey gecikme olur, ben bluetooth 5.2 ile bile oyun oynayamıyorum)

Bağlanır ama oyun falan oynayamazsın. Video ve müzik için kullanılabilir. (Video'da da rahatsız olabilirsin belki, sana kalmış, çünkü epey gecikme olur, ben bluetooth 5.2 ile bile oyun oynayamıyorum)
Oyun için değil bilgisayarda video falan izlemek için alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…