P Peras Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 95 7 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, bende GM 5 Plus telefon var Bluetooth sürümü 4.1 ben bu telefona kablosuz kulaklık alacağım ama kulaklıklar da Bluetooth sürümü 5.0 yazıyor. Şimdi ben bu sürümden alsam benim telefon desteklemez mi? Ona göre satın alacağım.
Arkadaşlar, bende GM 5 Plus telefon var Bluetooth sürümü 4.1 ben bu telefona kablosuz kulaklık alacağım ama kulaklıklar da Bluetooth sürümü 5.0 yazıyor. Şimdi ben bu sürümden alsam benim telefon desteklemez mi? Ona göre satın alacağım.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.877 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 7 Ekim 2020 #2 Destekler fakat kulaklık 4.1 olarak çalışır.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #3 Destekler ama gecikme ve kalite kötüleşir.
P Peras Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 95 7 Ekim 2020 #4 WoLeRm dedi: Destekler ama gecikme ve kalite kötüleşir. Genişletmek için tıkla... Kalitede ciddi fark yaratır mı? Yani almaya değmez mi?
WoLeRm dedi: Destekler ama gecikme ve kalite kötüleşir. Genişletmek için tıkla... Kalitede ciddi fark yaratır mı? Yani almaya değmez mi?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #5 Peras dedi: Kalitede ciddi fark yaratır mı? Yani almaya değmez mi? Genişletmek için tıkla... Yani yaratır ama ne kadar bilemem çünkü hiç deneyimlemedim.
Peras dedi: Kalitede ciddi fark yaratır mı? Yani almaya değmez mi? Genişletmek için tıkla... Yani yaratır ama ne kadar bilemem çünkü hiç deneyimlemedim.
P Peras Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 95 7 Ekim 2020 #6 Peki teşekkürler yorumlarınız için yine de almayı düşünüyorum inşallah değer.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2020 #7 Peras dedi: Peki teşekkürler yorumlarınız için yine de almayı düşünüyorum inşallah değer. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam beğen veya en iyi cevap ödülünü verir misin?
Peras dedi: Peki teşekkürler yorumlarınız için yine de almayı düşünüyorum inşallah değer. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam beğen veya en iyi cevap ödülünü verir misin?