UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Bluetooth 5.0 kulaklığıma 2.0 adaptörüm ile bağladım ve saçma sapan sesler verdi. Hemen kapattım. Bir sıkıntı olur mu? Şimdi telefonda test ettim bir sorun yok gibi. Yardım eder misiniz?
Merhabalar. Bluetooth 5.0 kulaklığıma 2.0 adaptörüm ile bağladım ve saçma sapan sesler verdi. Hemen kapattım. Bir sıkıntı olur mu? Şimdi telefonda test ettim bir sorun yok gibi. Yardım eder misiniz?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Ocak 2021 #2 Geriye dönük desteği varsa kulaklığın sorun olmaması lazım.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 Kullanabilirsiniz. Ama ses kalitesi ve mesafede kötü iş çıkaracaktır.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Kullanabilirsiniz. Ama ses kalitesi ve mesafede kötü iş çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... yani bir mesafe yoktu aslında. zeki1981 dedi: Geriye dönük desteği varsa kulaklığın sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... oppo enco w31. bakabilir misiniz?
Baş-ül Adam dedi: Kullanabilirsiniz. Ama ses kalitesi ve mesafede kötü iş çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... yani bir mesafe yoktu aslında. zeki1981 dedi: Geriye dönük desteği varsa kulaklığın sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... oppo enco w31. bakabilir misiniz?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Ocak 2021 #5 UltraViolent dedi: Yani bir mesafe yoktu aslında. Oppo enco W31. bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazında geriye dönük destek var ama Bluetooth alıcıdan uzaklaşırsan sorun yaşarsın. ya da çok hareketli müziklerde takılma yavaşlama yaşarsın. O yüzden Bluetooth'u da güncellemen faydalı olur.
UltraViolent dedi: Yani bir mesafe yoktu aslında. Oppo enco W31. bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazında geriye dönük destek var ama Bluetooth alıcıdan uzaklaşırsan sorun yaşarsın. ya da çok hareketli müziklerde takılma yavaşlama yaşarsın. O yüzden Bluetooth'u da güncellemen faydalı olur.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 zeki1981 dedi: Cihazında geriye dönük destek var ama Bluetooth alıcıdan uzaklaşırsan sorun yaşarsın. Ya da çok hareketli müziklerde takılma yavaşlama yaşarsın. O yüzden Bluetooth'u da güncellemen faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Müzik hareketliydi bir şey olur mu?
zeki1981 dedi: Cihazında geriye dönük destek var ama Bluetooth alıcıdan uzaklaşırsan sorun yaşarsın. Ya da çok hareketli müziklerde takılma yavaşlama yaşarsın. O yüzden Bluetooth'u da güncellemen faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Müzik hareketliydi bir şey olur mu?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Ocak 2021 #7 UltraViolent dedi: Müzik hareketliydi bir şey olur mu? Ve ayrıca Bluetooth'u nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorsan Bluetooth dongle alman lazım.
UltraViolent dedi: Müzik hareketliydi bir şey olur mu? Ve ayrıca Bluetooth'u nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda kullanıyorsan Bluetooth dongle alman lazım.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #8 zeki1981 dedi: Bilgisayarda kullanıyorsan Bluetooth dongle alman lazım. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim müzik hareketliydi. Kulaklığa zarar gelir mi?
zeki1981 dedi: Bilgisayarda kullanıyorsan Bluetooth dongle alman lazım. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim müzik hareketliydi. Kulaklığa zarar gelir mi?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Ocak 2021 #9 UltraViolent dedi: Merak ettiğim müzik hareketliydi. Kulaklığa zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
UltraViolent dedi: Merak ettiğim müzik hareketliydi. Kulaklığa zarar gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #10 zeki1981 dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Ödüm kopmuştu. Bu arada cızırtı falan da oldu dediğiniz gibi. Yavaşlama üstüne kirli ses.
zeki1981 dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Ödüm kopmuştu. Bu arada cızırtı falan da oldu dediğiniz gibi. Yavaşlama üstüne kirli ses.