UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Oppo Enco W31 kulaklık aldım ve bildiğim kadarıyla Bluetooth 5.0 kullanıyor. Bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama adaptörüm Bluetooth 2.0. Kullanabilir miyim? Kullanırsam kulaklığa zarar gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
Merhabalar. Oppo Enco W31 kulaklık aldım ve bildiğim kadarıyla Bluetooth 5.0 kullanıyor. Bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama adaptörüm Bluetooth 2.0. Kullanabilir miyim? Kullanırsam kulaklığa zarar gelir mi?
Çözüm TheFafu 23 Ocak 2021 Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir.
Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir.
TheFafu Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 453 Çözümler 6 Yer İstanbul - Denizli 23 Ocak 2021 #2 Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir.
KS KS UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 TheFafu dedi: Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Tek merak ettiğim şey zarar gelmesiydi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
TheFafu dedi: Kullanabilirsin, herhangi bir zarar gelmez fakat çekim mesafesi olsun ses kalitesi olsun bunlarda farklılık olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Tek merak ettiğim şey zarar gelmesiydi.