KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Aynı anda bağlanıyor mu yoksa biri Bluetooth ile birisi de kablo ile mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
TheCoast Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Hocam bende ikisi de aynı anda bağlanmıyor çözüm varsa yardımcı olur musunuz?
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 TheCoast dedi: Hocam bende ikisi de aynı anda bağlanmıyor çözüm varsa yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece 1 tane baglayabiliyorum eger 2 tane bağlamayı bulursam sizi bilgilendireyim sizde bulursanız beni bilgilendirin.
TheCoast dedi: Hocam bende ikisi de aynı anda bağlanmıyor çözüm varsa yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece 1 tane baglayabiliyorum eger 2 tane bağlamayı bulursam sizi bilgilendireyim sizde bulursanız beni bilgilendirin.
TheCoast Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 KingKral0703 dedi: Hocam bende sadece 1 tane baglayabiliyorum eger 2 tane bağlamayı bulursam sizi bilgilendireyim sizde bulursanız beni bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bilgilendireceğim.
KingKral0703 dedi: Hocam bende sadece 1 tane baglayabiliyorum eger 2 tane bağlamayı bulursam sizi bilgilendireyim sizde bulursanız beni bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bilgilendireceğim.