Bluetooth 5.2 kulaklık, Bluetooth 5.3 dongle ile çalışır mı?

Bluetooth sürümü sadece bir sürümü destekleyecek diye kaide yok. Düşük versiyonları da kullanabiliyorsun. Benim kullanmışlığım var. Ama en iyi deneyim için son sürümde kullanmakta fayda var. Yine de 5.3 olarak kullanabilirsin sorun olmaz.

Bluetooth sürümü sadece bir sürümü destekleyecek diye kaide yok. Düşük versiyonları da kullanabiliyorsun. Benim kullanmışlığım var. Ama en iyi deneyim için son sürümde kullanmakta fayda var. Yine de 5.3 olarak kullanabilirsin sorun olmaz.

Peki oyunda sıkıntı olur mu gecikme falan?

Peki oyunda sıkıntı olur mu gecikme falan?
Hocam senin de kulaklığın Galaxe EarBuds'sa almanı önermem. Keşke daha önce araşırdaymışım. Bluetooth dongle'ı iadeye yollayacağım yarın. Duyabiliyorsun ama konuşamıyorsun. Eller serbest telefon modunda kullanman gerekiyor konusup duymak için. Öyle olunca da Discord dışında bir şeyi duyamıyorsun. Önermem.

Hocam senin de kulaklığın Galax'e Earbuds'sa almanı önermem. Keşke daha önce araşırdaymışım. Bluetooth Dongle'ı iadeye yollayacağım yarın. Duyabiliyorsun ama konuşamıyorsun. Eller serbest telefon modunda kullanman gerekiyor konusup duymak için. Öyle olunca da Discord dışında bir şeyi duyamıyorsun. Önermem.

Eller serbest i kapatman gerekiyor Aygıt Yöneticisi'nden, bu kadar. Bu arada benim kulaklık Barracuda X

Yani her türlü mikrofon kullanırsın ama aramalarda hands free yi kapatmalısın dediğim gibi. Ya da en kötü usb ile bağlarsın zaten razer barracuda x in type c girişli dongle ı ve dönüştürücüsü var.(Bu arada aramadan kastım discord falan, oyun içi sesli sohbette hiçbir şey yapmana gerek yok tertemiz.)

Eller serbest i kapatman gerekiyor Aygıt Yöneticisi'nden, bu kadar. Bu arada benim kulaklık Barracuda X
Hayır kalitesi leş gibi oluyor ve sadece tek bir uygulamada kullanilabiliyor oyle olunca. Discordu kullanırken başka hiçbir şeyin sesi gelmiyor. Denedim zaten.

Hocam bende aynı kulaklığı bilgisayara bağlamak için bir adaptör alacaktım. Kulaklığın mikrofonunu kullanamıyor muyuz?
Hocam kullanabiliyorsunuz ama eller serbest denilen modu kapatmaniz gerekiyor. Oyle olunca da koydeki akrabalarini ile iletisim kurarmışcasına kötü bi kalite oluyor ve iki farklı şeyi aynı anda duyamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı