E EfeMrt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Benim bilgisayarım Windows 10 ben Bluetooth açamıyorum, kulaklıgımı bağlamak istiyorum fakat olmuyor. Ne yapabilirim?
Benim bilgisayarım Windows 10 ben Bluetooth açamıyorum, kulaklıgımı bağlamak istiyorum fakat olmuyor. Ne yapabilirim?
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Anakartın sitesine gidip driverlarına bir bak.
Aegon.Targaryen Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 24 Ağustos 2024 #3 EfeMrt dedi: Benim bilgisayarım Windows 10 ben Bluetooth açamıyorum, kulaklıgımı bağlamak istiyorum fakat olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth açılmıyor derken arama yaparkenmi bulamıyor yoksa uygulama hiç mi açılmıyor?
EfeMrt dedi: Benim bilgisayarım Windows 10 ben Bluetooth açamıyorum, kulaklıgımı bağlamak istiyorum fakat olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth açılmıyor derken arama yaparkenmi bulamıyor yoksa uygulama hiç mi açılmıyor?
E EfeMrt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 serkansgp dedi: Anakartın sitesine gidip driverlarına bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım bluetooth desteklemiyor ne yapmalıyım? Aegon.Targaryen dedi: Bluetooth açılmıyor derken arama yaparkenmi bulamıyor yoksa uygulama hiç mi açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteklemiyormuş anakart ne yapmalıyım?
serkansgp dedi: Anakartın sitesine gidip driverlarına bir bak. Genişletmek için tıkla... Baktım bluetooth desteklemiyor ne yapmalıyım? Aegon.Targaryen dedi: Bluetooth açılmıyor derken arama yaparkenmi bulamıyor yoksa uygulama hiç mi açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteklemiyormuş anakart ne yapmalıyım?
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Bluetooth adaptörü alabilirsiniz desteklemiyorsa.
E EfeMrt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #6 Balkovec0 dedi: Bluetooth adaptörü alabilirsiniz desteklemiyorsa. Genişletmek için tıkla... Seneye yeni bilgisayar toplayacagım 1 sene için sizce deger mi acaba
Balkovec0 dedi: Bluetooth adaptörü alabilirsiniz desteklemiyorsa. Genişletmek için tıkla... Seneye yeni bilgisayar toplayacagım 1 sene için sizce deger mi acaba
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #7 EfeMrt dedi: Seneye yeni bilgisayar toplayacagım 1 sene için sizce deger mi acaba Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki. 1 sene az değil.
EfeMrt dedi: Seneye yeni bilgisayar toplayacagım 1 sene için sizce deger mi acaba Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki. 1 sene az değil.
E EfeMrt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #8 Balkovec0 dedi: Değer tabii ki. 1 sene az değil. Genişletmek için tıkla... Acaba onerdiğiniz bir marka varmı?
Balkovec0 dedi: Değer tabii ki. 1 sene az değil. Genişletmek için tıkla... Acaba onerdiğiniz bir marka varmı?
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #9 EfeMrt dedi: Acaba onerdiğiniz bir marka varmı? Genişletmek için tıkla... TP-LINK veya Asus iyidir.
E EfeMrt Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #10 Balkovec0 dedi: TP-LINK veya Asus iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler